Het Hotel-Restaurant aan het water

Vacatures 2020

Het Hotel-Restaurant aan het water

Functieomschrijving zelfstandig werkend kok

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en zefstandig werkende kok die op drukke dagen de keukenbrigade op sleeptouw weet te nemen. Creatief en vindingrijk, flexibel en stressbestendig, communicatief en sociaal, ambitieus en toegewijd met (liefst) 2 rechterhanden. Ervaring als zelfstandig werkende (top)kok is voor deze functie vereist. Voor verdere aanvulling van de keukenbrigade kunnen wij enthousiaste ‘starters’ die open staan om het vak te leren ook goed gebruiken.
Samengevat:

 • Minimaal Mbo werk- en denkniveau; koksopleiding richting zelfstandig Werken Kok is een pré
 • Kennis van hygiëne voorschriften (HACCP)
 • Passie voor gastronomie
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Flexibele instelling & stressbestendig
 • Niet lullen maar poetsen
 • Woonachtig in de omgeving Oudega

Wij bieden een leuke afwisselende baan op een prachtige locatie in een prettige werksfeer voor een marktconform salaris. Wil jij onderdeel worden van ons hechte, dynamische team stuur dan een sollicitatiebrief met een korte motivatie of bel ons voor een afspraak om langs te komen. Hotel-restaurant Ie-Sicht, Hegewarren 1 9216 XR Oudega tel. 0511-539367 of via info@iesicht.nl

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren

Soort dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd, onbepaalde tijd

Functieomschrijving medewerkers bediening

Bedrijfsomschrijving

Hotel-Restaurant Ie-Sicht is gelegen op een unieke locatie grenzend aan natuurgebied de Alde Feanen. Nergens in Friesland is een horecagelegenheid zo één met het water. Het hotel heeft 20 hotelkamers welke van alle gemakken zijn voorzien, het restaurant biedt voor 120-150 gasten een prima a la carte menu en heeft diverse zaalaccomodaties voor grotere groepen en (huwelijks)feesten, familie-bijeenkomsten, bedrijfs- en personeelsuitjes, vergaderarrangementen en teambuildingsactiviteiten eventueel gecombineerd met zeil- of rondvaarttochten.

Het prachtig gelegen ruime terras geeft een schitterend uitzicht over de wijde Ee en is vanaf april tot okober een unieke locatie voor een welkome onderbreking van een fiets-, wandel- of boottocht.

Informeel, gemoedelijk en vooral gastvrij genieten voor een zeer betaalbare prijs op 1 van de mooiste plekjes in Friesland.

Bij Ie-Sicht kennen wij geen hokjes cultuur. Werken bij Ie-Sicht betekend alles met elkaar op- en aanpakken. Seizoens- en weer afhankelijk is het regelmatig hollen en stilstaan, flexibiliteit is een absolute must, eigen initiatief en een proactieve houding welkome aanvullingen.

Werken bij Ie-Sicht doen we met veel plezier en met elkaar.

Vacatureomschrijving medewerker bediening

Wij zijn op zoek naar leuke, enthousiaste en representatieve medewerkers die graag een stapje extra willen doen wanneer dit nodig is. Gastvrij en vriendelijk, flexibel en stressbestendig, communicatief en sociaal met (liefst) 2 rechterhanden. Ervaring is een pré, maar ook enthousiaste ‘starters’ die open staan om het vak te leren kunnen wij goed gebruiken.
Samengevat:

 • Flexibel inzetbaar & stressbestendig
 • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
 • Representatief en gevoel voor ‘hospitality’
 • Affiniteit met en/of ervaring in de horeca is een pré
 • Woonachtig in de omgeving Oudega

Wij bieden een leuke afwisselende baan op een prachtige locatie in een prettige werksfeer voor een marktconform salaris. Wil jij onderdeel worden van ons hechte, dynamische team stuur/mail dan een sollicitatiebrief met een korte motivatie of bel ons voor een afspraak om langs te komen.
Hotel-restaurant Ie-Sicht, Hegewarren 1 9216 XR Oudega tel. 0511-539367 of via info@iesicht.nl

Branche: Horeca, reizen en hobby’s

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren

Soort dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd, onbepaalde tijd

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.