Het Hotel-Restaurant aan het water

theater aan het water diner

Het Hotel-Restaurant aan het water

The Captain’s Dinner

Theaterdiner the Captain's Dinner, al vele jaren een succes! Een productie van Acta Theater én Muziek, in en buiten Friesland.Interactief theaterdiner voor groepen vanaf 25 personen

Een klassieker, nu met nieuwe spelelementen!!!

Het cruiseschip van kapitein Wim B. Rockenmaecker vaart weer uit en onze bemanning heet u van harte welkom op deze onvergetelijke cruise.

Tijdens the Captain’s Dinner geniet u samen met de kapitein van een smakelijk en vermakelijk diner. Terwijl u zit te smullen wordt er live bij u aan tafel gezongen en geacteerd!

U zit middenin de voorstelling en u raakt betrokken in de gesprekken en verwikkelingen die zich tussen de captain en zijn curieuze crew afspelen. U wordt getuige van romantiek en hevige deining!!!

Een avond om nooit te vergeten…

Al vele jaren een succes, vaker dan 350 keer gespeeld door het hele land!
Prijs op aanvraag

Water & Brood
Interactief theaterdiner vanaf 30 personen

De bajes is niet meer wat het geweest is. De tv, de sportzaal en de bibliotheek zijn wegbezuinigd. Daarom moeten de gevangenen zichzelf zien te vermaken.

Theaterdiner Water & Brood, in de Blokhuispoort, culturele hoofdstad Leeuwarden, Friesland of in Gevangenismuseum Veenhuizen, Drenthe.Hoogtepunt is wel de Bonte Bajesavond met optredens van de vaste bajesklanten ‘de Neus’, Henk TBS en de charmante Vera.

Op deze feestelijke avond komen de vreemdste creaties voorbij, ook het bajesschaap is van de partij. Of is het de ultieme dekmantel voor een ontsnappingspoging?

Kom ook een avond zitten op een van onze bajeslocaties. En wees gerust: u krijgt tijdens deze Bonte Bajesavond meer te eten dan alleen water en brood.

Water en Brood is een hilarische theatervoorstelling met eigen muziek, rondom een smakelijk diner of buffet.

Onze acteurs en actrices spelen interactief bij u aan tafel en zingen live! U beleeft een onvergetelijke avond…

Reacties van de gasten:

Hilarisch, verrassend en ontroerend! Super theater!
“Mooi getypecast en goed gebracht!
Wat een prachtige locatie!
Ook de achtergrondmuziek is helemaal top!
Het is helemaal geen straf om zo je tijd uit te zitten!
Na afloop gingen we vrolijk naar huis!

Avondvullende voorstelling. Prijs op aanvraag

Theaterdiners van Acta: lekker ouderwets lachen maar ook verrassend en prikkelend! In en buiten Friesland.De Nét-Niks Factor
Interactief theaterdiner voor groepen van 15 tot 25 personen

Een humoristisch theaterdiner met in de hoofdrol: Hero Hoofdman, Muzikant.

Hero wordt geassisteerd door de slaafse Grietje. Hero heeft het hoog in de bol en Grietje kan niets goed doen. Ze slooft en sjouwt zich uit de naad voor haar baas maar er kan geen complimentje af.

Hero maakt zich klaar voor het optreden. Het wordt een groots en kunstzinnig muziekstuk maar… wel wat saai. Gelukkig grijpt Grietje in.

Met behulp van het publiek daagt ze Hero uit tot een wat gezelliger optreden. Na een half uurtje gezellig samen zingen gaat Grietje over tot de stemming.

Een grappige, muzikale meezing-parodie op de vele Idols, X Factor en Popstar-programma’s waarin de winnaar uit onverwachte hoek komt.

Prijs op aanvraag.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.