
Onze buffetten
Het Hotel-Restaurant aan het water
BUFFET “HOARNEKRITE”
- Rundvleessalade
- Tonijnsalade
- Ham met meloen
- Antipasta schotel
- Div. gerookte vissoorten (zalm, makreel, forel)
- Griekse salade
- Snoekbaars
- Kipfilet in kerriesaus
- Stoofschotel van het seizoen
- Varkenshaas saté met pindasaus
- Frites
- Aardappelgratin
- Sla / rauwkost
- Stokbrood met kruidenboter
- € 23,50 p.p.
BUFFET “DE KRAANLANDEN”
- Tomaten/mozzarella salade
- Tortellini kaas/champignons
- Quiche
- Spinazie tagliatelle met ham, ui en champignons in saus
- Vitello tonnato
- Kip Indienne
- Mexicaanse gehaktballetjes
- Gebakken sliptongetjes
- Kip in Oosterse saus
- Wraps gevuld met kip/pesto
- Roergebakken groenten
- Aardappelgratin
- Witte rijst
- Sla / rauwkost
- Stokbrood met kruidenboter
- € 26,50 p.p.
BUFFET “FOLKERTSLEAT”
- Stoofpotje van het seizoen
- Gevulde borststuk
- Varkenshaas saté met pindasaus
- Gehaktballetjes in pittige saus
- Varkenshaas
- 2 soorten warme groenten
- Aardappelgratin
- Gebakken aardappelen
- Witte rijst
- Sla / rauwkost
- € 26,50 p.p.
BUFFET “SAITERPETTEN”
- Diverse gerookte vissoorten (zalm, makreel, forel)
- Lauwwarme gamba salade
- Ham met meloen
- Kippesto pasta salade
- Huzarensalade
- Kaasschotel
- Varkenshaas in champignonroomsaus
- Goulash
- Roergebakken groenten
- Rundvleesreepjes in tomatensaus op een bedje van taugé
- Zalmfilet met citroenboter
- Gevulde borststuk
- Quiche
- Aardappelgratin
- Gebakken aardappelen
- Sla / rauwkost
- Stokbrood kruidenboter
- € 28,50 p.p.
Bij de buffetten kunt u soep bestellen, er komen dan 2 soorten soep op het buffet, meerprijs € 4,50 per persoon.
Ook is het mogelijk om een nagerechtenbuffet voor u te maken. Dit buffet bestaat uit o.a. 2 soorten roomijs, ijstaart, mousse, chocolade fudge, slagroomsoesjes, verse fruitsalade, crème brûlée, slagroom en een likeurtje. € 8,75 per persoon.
Prijzen vanaf 20 personen.