Het Hotel-Restaurant aan het water

Huwelijk

Het Hotel-Restaurant aan het water

Trouwen in Fryslân is trouwen in hotel restaurant Ie-Sicht.

Aan de rand van Nationaal Park de Oude Venen met uitzicht over de Ee beschikken wij over 4 aparte zalen van 15 tot 275 personen of 1 zaal voor een feest van 300 personen. Prachtige feesten kunnen we samen met u organiseren, door onze verschillende zalen kunnen we een feest op maat voor u maken. Vraag eens vrijblijvend een prijsopgave.

Kom langs om deze prachtige locatie te bekijken en maak samen met eigenaar Peter Bakker een plan voor uw onvergetelijke dag. U zult zien dat het organiseren van een bruiloft makkelijker is dan u denkt,
u zegt wat u wilt en samen maken we er een passend feest van !!!

Als extra service aan onze bruidsparen bieden we een hotelkamer aan inclusief ontbijt, op de kamer staat een flesje champagne om na de bruiloft nog een even rustig na te genieten van een geslaagde avond. Ook voor de familieleden kunnen we kamers reserveren voor een aantrekkelijke prijs bij voldoende beschikbaarheid en kunnen wij natuurlijk (live?) muziek en/of een DJ voor u regelen.

Een feest aan het water wordt nog mooier met een vaartocht door natuurgebied d’Alde feanen met ons Skûtsje De Verandering of de Hekraderboot Frisian Queen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.