Hét Hotel-Restaurant aan het water….

Hotel-restaurant Ie-Sicht

Grenzend aan prachtige natuurgebieden vindt u hotel restaurant Ie-Sicht.

Welkom bij Ie-Sicht

Grenzend aan het prachtige natuurgebied Nationaal park de Âlde Feanen vindt u Ie-Sicht. Nergens in Friesland is een horecagelegenheid zo één met ’t Fean en water. Vanaf een uniek gelegen terras heeft u een schitterend uitzicht over de Wijde Ee en is een ideale ‘stopplaats’ tijdens een wandel-, fiets- of vaartocht in dit mooie natuurgebied.

Op het ruim opgezette terras kunt u genieten van een kopje heerlijke Lavazza koffie met gebak, een verkwikkende lunch, een verfrissend drankje met of zonder (borrel)hapjes. Van ditzelfde uitzicht kunt u ook genieten wanneer u dineert in ons sfeervolle à la carte restaurant of een kopje koffie drinkt in het gezellige café gedeelte.

Hotel-restaurant Ie-Sicht is vanaf (medio) februari t/m december 7 dagen per week open vanaf 09.00 uur.
De keuken is voor de lunch geopend van 12:00-17:00u en voor het diner van 17:00-20:30u. In de wintermaanden (februari/maart/november/december) gelden er aangepaste openingstijden voor de keuken.
Voor reserveringen en voor informatie over familiebijeenkomsten, -feesten, bruiloften, recepties en bedrijfsuitjes/-arrangementen kunt u mailen naar mail@iesicht.nl of bellen naar +31 (0)511 53 93 67.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.