Hét Hotel-Restaurant aan het water….

Bedrijfsfeesten & Familiereünies

Het Hotel-Restaurant aan het water

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Wanneer u uw bedrijfsfeest of familiefeest tot in de puntjes verzorgd wilt hebben, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Via deze link kunt u onze buffetten bekijken. Wij zijn u namelijk graag van dienst bij het maken van een origineel programma, ondersteunen u met het regelen van entertainment en maken een offerte op maat voor u.
Behalve lekker eten en drinken zijn er meer mogelijkheden in en rondom hotel restaurant Ie-Sicht, een speurtocht, wandeling door natuurpark Jan Durkspolder met een deskundige van het Fryske Gea, skûtsjesilen of een tocht met een rondvaartboot door Nationaal Park de Oude Venen.

Familiedagen /  Familiereünies 

Voor uw familiedag of reünie hebben wij diverse leuke ideeën én zalen voor ontvangst, borreluurtje en/of maaltijd. Bij ons wordt er geen zaalhuur doorberekend wanneer u in een besloten zaal borrelt of dineert. Voor verder informatie en leuke ideeën kunt u contact met ons op nemen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.