Het Hotel-Restaurant aan het water

Bedrijfsfeesten & Familiereünies

Het Hotel-Restaurant aan het water

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Wanneer u uw bedrijfsfeest of familiefeest tot in de puntjes verzorgd wilt hebben, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Via deze link kunt u onze buffetten bekijken. Wij zijn u namelijk graag van dienst bij het maken van een origineel programma, ondersteunen u met het regelen van entertainment en maken een offerte op maat voor u.
Behalve lekker eten en drinken zijn er meer mogelijkheden in en rondom hotel restaurant Ie-Sicht, een speurtocht, wandeling door natuurpark Jan Durkspolder met een deskundige van het Fryske Gea, skûtsjesilen of een tocht met een rondvaartboot door Nationaal Park de Oude Venen.

Familiedagen /  Familiereünies 

Voor uw familiedag of reünie hebben wij diverse leuke ideeën én zalen voor ontvangst, borreluurtje en/of maaltijd. Bij ons wordt er geen zaalhuur doorberekend wanneer u in een besloten zaal borrelt of dineert. Voor verder informatie en leuke ideeën kunt u contact met ons op nemen.

Algemeen

Wilt u iets anders. Dat kan! Neem contact met ons op voor uw vraag.

Vaargebied

Vaargebied Oudega (Gem. Smallingerland) Aan de doodlopende weg vanuit het dorpje Oudega (gemeente Smallingerland) ten westen van Drachten… Lees verder

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.