
3 gangen keuze menu’s
Het Hotel-Restaurant aan het water
Voor groepen vanaf 20 personen:
Menu “De Uilesprong”
- Soep naar keuze
- Schnitzel met bak garnituur van spekjes, champignons en ui
- Roomijs met verse vruchten en slagroom
- € 24,75 per persoon
Menu “De Petten”
- Soep naar keuze
- Eigen gemaakte bourgondische stoofpot met rundvlees
- Roomijs met verse vruchten en slagroom
- € 26,75 per persoon
Menu “De Deelen
- Soep naar keuze
- Kogelbiefstuk met eigen gemaakte Stroganoff saus
- Roomijs met verse vruchten en slagroom
- € 28,50 per persoon
Menu “Ouddiep”
- Soep naar keuze
- Zalmfilet met een zachte botersaus
- Roomijs met verse vruchten en slagroom
- € 28,50 per persoon
De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 soorten verse groenten, gebakken aardappelen en frites, tevens kunt u gebruik maken van onze saladebar.