Het Hotel-Restaurant aan het water

3 gangen keuze menu’s

Het Hotel-Restaurant aan het water

 Voor groepen vanaf 20 personen:

Menu “De Uilesprong”

  • Soep van de dagFragola
  • Schnitzel met bak garnituur van spekjes, champignons en ui
  • Dessert keuze van de chef
  • € 27,50 per persoon

Menu “De Petten”

  • Soep van de dag
  • Eigen gemaakte bourgondische stoofpot met rundvlees
  • Dessert keuze van de chef
  • € 29,50 per persoon

Menu “De Deelen

  • Soep van de dag
  • Holsteiner Beef met keuze saus/garnituur
  • Dessert keuze van de chef
  • € 32,50 per persoon

Menu “Ouddiep”

  • Soep van de dag
  • Zalmfilet met een zachte botersausGebakken-of-gegrilde-vis-goed-voor-het-brein
  • Dessert keuze van de chef
  • € 32,50 per persoon

De soepen worden geserveerd met stokbrood.
Al onze hoofdgerechten worden geserveerd met een verse groente, salade en een aardappelgarnituur.
Tevens kunt u als extra garnituur verse friet met mayo bestellen à € 3,- per portie.

.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.