Het Hotel-Restaurant aan het water

3 gangen keuze menu’s

Het Hotel-Restaurant aan het water

 Voor groepen vanaf 20 personen:

Menu “De Uilesprong”

  • Soep naar keuzeFragola
  • Schnitzel met bak garnituur van spekjes, champignons en ui
  • Roomijs met verse vruchten en slagroom
  • € 20,75 per persoon

Menu “De Petten”

  • Soep naar keuze
  • Eigen gemaakte bourgondische stoofpot met rundvlees
  • Roomijs met verse vruchten en slagroom
  • € 21,75 per persoon

Menu “De Deelen

  • Soep naar keuze
  • Kogelbiefstuk met eigen gemaakte Stroganoff saus
  • Roomijs met verse vruchten en slagroom
  • € 24,50 per persoon

Menu “Ouddiep”

  • Soep naar keuze
  • Zalmfilet met een zachte botersausGebakken-of-gegrilde-vis-goed-voor-het-brein
  • Roomijs met verse vruchten en slagroom
  • € 24,50 per persoon

De soepen worden geserveerd met stokbrood en kruidenboter.
Alle hoofdgerechten worden geserveerd met 2 soorten verse groenten, gebakken aardappelen en frites, tevens kunt u gebruik maken van onze saladebar.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Ook kunt u online een hotelkamer boeken. Wij staan voor u klaar.